Korszerű vállalati biztonságtechnika

E-000658/2014/D003

A képzés sikeres elvégzésével a résztvevő képes hatékonyan elsősegélyt nyújtani, elsajátítja az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés, a balesetvédelem és tűzvédelem elméleti és gyakorlati ismereteit.

Vállalati elsősegélynyújtás (60 óra)

A "Vállalati elsősegélynyújtás" modul sikeres elvégzésével a résztvevő elsajátítja az elsősegélynyújtás kulcselemeit, képessé válik a helyszínbiztosítás kivitelezésére, az általános betegvizsgálat elvégzésére, a segélyhívásra és az alapvető segélynyújtási beavatkozásokra. A résztvevő képes lesz hatékonyan segítséget nyújtani az egyes sérülések, illetve rosszul létek esetén.

Vállalati munkavédelem (60 óra)

A "Vállalati munkavédelem" modul sikeres elvégzésével a résztvevő elsajátítja az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteit. A résztvevő képessé válik munkavédelmi rendszerben gondolkodni, a munkavédelem irányítási rendszerét átlátni annak elemeit gyakorlatban alkalmazni.

Vállalati tűzvédelem (50 óra)

A "Vállalati tűzvédelem" modul sikeres elvégzésével a résztvevő elsajátítja a tűzvédelem (megelőző, tűzoltás, tűzvizsgálat) elméleti és gyakorlati ismereteit. A résztvevő képes lesz felismerni a munkahelyeken szükséges tűzvédelmi rendszereket, azok szükséges mennyiségét, meghatározni a megfelelő oltóanyag kiválasztását, valamint képessé válik a megelőző tűzvédelem területén az alapvető számítások elvégzésére.

Vállalati balesetvédelem (50 óra)

A "Vállalati balesetvédelem" modul sikeres elvégzésével a résztvevő elsajátítja a balesetvédelem elméleti és gyakorlati ismereteit. A résztvevő képes lesz felismerni a munkahelyeken felmerülő balesetveszélyes szituációkat, azok elhárítására azonnali intézkedéseket lesz képes foganatosítani, képessé válik hosszú távú intézkedési javaslatokat tenni, valamint képes lesz balesetmegelőzési stratégia kidolgozására.